Vaillant Exclusive Vaillant Exclusive Vaillant Exclusive Vaillant Exclusive
Vaillant Exclusive Vaillant Exclusive Vaillant Exclusive Vaillant Exclusive
Vaillant ecoTEC exclusive VC 20CS 246 (enkel verwarming)
0 Review | Review toevoegen
Deze condensatieketel is van de exclusive reeks oftewel de topketel van Vaillant. Met een vermogen van 24,2 KW is dit de ideale ketel voor nieuwbouw of goed gerenoveerde woning.
Het aantal Kortingspunten dat je voor dit product ontvangt is 21
Vraag offerte aan
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Geen levering voor buiten België. enkel afhaling mogelijk.

Deze condensatieketel is van de exclusive reeks oftewel de topketel van Vaillant. Met een vermogen van 24,2 KW is dit de ideale ketel voor nieuwbouw of goed gerenoveerde woning. 


De ecoTEC exclusive is de top wat betreft verwarmings- en warmwatercomfort, en hij is nog energiezuinig ook.

Dankzij de regeltechniek voor de verbranding, zijn multi-sensor technologie en ongeëvenaarde modulatie, behaalt deze ketel het hoogste rendement, een zeer laag verbruik en slechts een minimale uitstoot van emissies.

Dankzij zijn hoogrendementspomp zorgt deze ketel voor grote besparingen in het elektriciteitsverbruik. De multi-sensoren-technologie zorgt ervoor dat de werking van de verwarmingsketel voortdurend gecontroleerd wordt. Dit alles zorgt draagt bij aan zijn gebruiksvriendelijkheid en goede werking.

Een combinatie van een CO-sensor, een luchtdruksensor, een debietmeter en een waterdruksensor die permanent de kwaliteit van de verbranding en het debiet van de de cv-installatie meet.

Green iQ, het label van een duurzame en geconnecteerdetechnologie

Duurzame verwarming is een uitdaging voor de toekomst. Als u in de toekomst energie wenst te besparen zonder hierbij aan comfort in te boeten, hebt u nood aan intelligente, geconnecteerde en duurzame oplossingen. Het nieuwe Green iQ- label wordt gebruikt voor producten die baanbrekend zijn op het gebied van verwarmingstechnologieën. Green iQ is het eerste Belgische label dat geavanceerde, kwaliteitsvolle producten aanduidt die tegelijkertijd duurzaam, geconnecteerd en toekomstbestendig zijn. Het gaat om producten die zowel zuinig zijn, op een klimaatvriendelijke manier warmte produceren en een bediening van het verwarmingssysteem via het internet mogelijk maken.

Op de combiketel: extraCONDENS-functie

Het ontwerp en de vormgeving van de primaire warmtewisselaar zorgen ervoor dat er een sterk condenserend effect optreedt wanneer het koude sanitair water er doorheen stroomt, vooraleer het in de platenwarmtewisselaar terechtkomt. De extraCONDENS-eigenschap draagt op die manier bij tot een bijzonder energiezuinige warmwatervoorziening.

Bedien uw verwarmingssysteem op afstand

In de ecoTEC exclusive is de internetmodule VR 920 standaard ingebouwd. Door de VR 920 te combineren met de multiMATIC VRC 700-thermostaat kan u via de de multiMATIC-app, uw verwarmingssysteem comfortabel vanuit uw zetel of zelfs op afstand bedienen, via uw smartphone of tablet. U kunt de multiMATIC-app gratis downloaden via de App Store of via Google Play.

Werkt op alle soorten gas

Onze wandketel werkt met alle soorten gas, of het nu gaat om aardgas of vloeibaar gas propaan. Zodra een andere gassoort wordt gebruikt, kan het verbrandingsproces bijgesteld om de energie-efficiëntie op een hoog peil te houden.

Minder onderhoud en langere levensduur dankzij een uitgebreide modulatie

De modulatie is de marge tussen het maximale en minimale vermogen van de verwarmingsketel. Met zijn uitgebreide modulatie blijft onze ketel stil en met een constante tempo werken, terwijl hij uw woning toch optimaal verwarmt. Bovendien beperkt de modulatie aanzienlijk het aantal aan/uit-cycli, waardoor de koolstofuitstoot daalt. De onderdelen zijn ook door de beperkt aantal aan/uit-cycli voorts beschermd tegen onnodige slijtage, zodat de onderhoudskosten van uw verwarmingsketel flink dalen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Blijf op de hoogte voor de nieuwe producten, acties of nieuwigheden. 
Aanmelden

ALUPEX contacteren

Merelstraat 51 3520 Zonhoven | T: +32 456 39 31 74 | ING:BE93 3770 3801 7367 | BTW nummer: BE0500802090

ALUPEX gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde koekjes